This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
INGYENES ELŐADÁS Csíkszeredán 
November 29-én 18:00-kor
Mélypont vásárlás 
(BUY THE DEEP)
Találkozzunk személyesen a következő ingyenes előadáson! 
 Tegye meg az első lépést:

Helyszín

Hunguest Hotel Fenyõ
11. N. Bălcescu utca, Csíkszereda

Időpont

2018. november 29. 18:00
Regisztráció: 17:40-18:00

Nyelv

magyar nyelven

Előadó

Polyánszky Attila
CEO, GTC.news
 A (dollár) milliomosok vagyonának 72 százaléka tőzsdei részvénykereskedésből származik!
 Mi a különbség köztük és
Ön között?
Két óra alatt összefoglaljuk Önnek, hogy miért érdeklődik napról napra több ember a tőzsde iránt. Megmutatjuk a befektetők hogyan és milyen részvényekben tartják a tőkéjüket, és azt is, hogyan érnek el évről évre nagyobb bevételt, úgy hogy egy perccel sem dolgoznak többet.

A GTC.news csapata több, mint 10 éve dolgozik az ingatlan piacon, a nemzetközi tőzsde világában és más pénzügyi befektetésekkel. Ki fejlesztettük a professzionális ingyenes oktatási programunkat, amely kimutathatóan segíti Önt a pénzügyi befektetési döntésekben. 
Elégedetlen a banki kamatokkal?
Alig hoz valamit az EUR befektetése?

Akkor Önnek itt a helye! Jöjjön el ingyenes szemináriumunkra, ahol bemutatjuk hogyan dolgoztatják tőkéjüket a legjobbak! 

Minden idők legsikeresebb befektetője a dollár milliárdos Warren Buffett, átlagosan 20%-ot keres évente  részvénybefektetésein.  

A BUY THE DEEP szeminárium stratégia pont ezt mutatja! 
Vegye kezébe befektetéseit MOST!

AZ ELŐADÓ
Polyánszky Attila
CEO, Chief Executive Officer, GTC.news 
Találkozzon Polyánszky Attilával, a GTC.news tulajdonosával. Több, mint 10 éves tapasztalata van a tőzsdén, a részvénykereskedésben vagy legyen szó egyéb befektetésekről. Több ezer ügyféllel találkozott és tárgyalt személyesen, több száz szemináriumot és internetes előadást tartott csak az elmúlt 4 évben. A nemzetközi szinten épített portfóliója meghaladja az 5 millió dollárt. Tökéletes tárgyaló partner, emellett értékesítési és motivációs előadó is. Jöjjön el az előadásra és beszéljen vele személyesen!
SZEMÉLYES MEGHÍVÓ

Polyánszky Attila

Nagy szeretettel és mély tisztelettel hívom meg Önt a legközelebbi ingyenes előadásunkra, amelyet 2018. november 29-én rendezünk Csíkszeredán. Mindig örömmel tölt el, mikor a nemzetközi irodáinkba látogatok és személyesen találkozhatok az ügyfeleinkkel. 

Találkozzunk  november 29-én, este 18:00-kor a következő előadáson!
GTC.news 
Copyright 2018 All Rights Reserved
Any opinion, news, research, analysis, price, or other information GTC.news provides is a general market commentary, is not investment advice. GTC.news assumes no liability for any loss or damage, including for loss of profit, which is directly or indirectly the information from use or reliance. Our events is purely for educational purposes only. Please note that stock trading and trading in other leveraged products involves a significant level of risk and is not suitable for all investors. Before undertaking any such transactions you should ensure that you fully understand the risks involved and if necessary seek independent advice from your financial adviser. Any opinions, news, research, alert, analyses, prices or other information are provided as general market commentary and do not constitute investment advice.

Powered By ClickFunnels.com